anacon's FotoPage
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: anacon anacon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Aug-2008 02:26 Email | Share | | Bookmark
Majlis Harijadi, Akikah, Sambut Puasa, Tahlil, House warming dll

 
 
 
View all 4 photos...
haaa... majlis kenduri aku ni all in 1 package.... save budget la katakan.... sbnrnya sblm aku berangkat ke Mekah aku tak de pun nak wat kenduri doa selamat... jadi ni buat la kenduri sket...

Lepas Mahgrib buat tahlil... menu aku pula lupa nak snap.... aku order jer.... ada la buat menu sampingan... main course nasi berani ka??? sampingan mee rebus... pastu jemputan dalam 200 orang... ada buat birthday naufal+muaz.... akikah muaz... house warming... duduk dah lama tapi blom buat kenduri... hahhahahha


Wednesday, 13-Aug-2008 21:53 Email | Share | | Bookmark
Menjadi Tetamu Allah....

Pandangan atas Abu Dhabi
Pandangan atas Jeddah
 
View all 14 photos...
Alhamdulillah.... akhirnya aku dijemput untuk menunaikan umrah bersama hubby tersayang... pakej yang aku ambil hanya 10 hari iaitu 13 - 22/8/2008... anak2 aku tinggalkan di kampung... aku mengikuti TH Travel & Services Sdn Bhd. Rombongan aku cuma 21 orang saja dan akan menaiki Singapore Airlines pada jam 1.30 ptg... Perjalanan mengambil masa lebih kurang 12 jam termasuk berhenti di Abu Dhabi utk isi minyak... dalam flight hingga ke Jeddah aku tak jumpa malam.... cerah memanjang... beza waktu di sana dgn Malaysia ialah 5 jam lewat. Aku tiba di Jeddah jam 6.30 petang (1.30 pg waktu tempatan)



Wednesday, 4-Jun-2008 08:05 Email | Share | | Bookmark
gambo suker2...

 
 
 
View all 5 photos...


Thursday, 24-Jan-2008 02:40 Email | Share | | Bookmark
Sama-sama berhari gahye....

 
 
 
View all 7 photos...
Salam...
Sorry la geng... lambat upload gambo raye aku....
Ni masa aku dalam pantang gak...
Enjoy urself... Hehehe


Thursday, 10-May-2007 05:17 Email | Share | | Bookmark
gambo latest ahmad naufal

 
 
 
View all 4 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net